Preguntes freqüents (FAQ)

Quines són les formes de pagament?

Acceptem pagaments a través de targetes de crèdit i dèbit, per Paypal i transferència bancaria. Podràs seleccionar l’opció que desitgis al moment de realitzar la compra.

Feu enviaments a domicili?

Sí, fem enviaments a domicili. Si ho desitgessis, també podries recollir el producte a les nostres instal·lacions. En aquest cas, truca’ns o envia’ns un e-mail a través del formulari de contacte per sol·licitar prèviament la recollida del producte.

Què faig si tinc problemes al realitzar la compra?

Si tens algun problema, posa’t en contacte amb nosaltres amb el formulari de contacte. També ens pots enviar un e-mail (info@gestman.cat) o trucar-nos (+34 639 307 975) . Et respondrem en un màxim de 48h per oferir-te una solució.

Puc cancel.lar una compra, després d'haver-la efectuada?
Si canvies d’opinió i desitges cancel·lar la teva comanda, posa’t en contacte amb nosaltres el més ràpid possible, a través del formulari de contacte, indicant a referència de la comanda. Rebràs un e-mail amb una confirmació de la sol·licitud d’anul·lació.
– Si la comanda encara no s’ha preparat, senzillament procedirem a l’anul·lació de la mateixa.
– En cas que la comanda s’hagi preparat o enviat, lamentablement no serà possible cancel·lar la compra o fer-hi modificacions.
Per a la seva informació, els productes que oferim no estan subjectes a devolucions. Només s’efectuaran devolucions si el producte presenta problemes de fabricació.